Burri Nuk Rrinte Dot Më Duke Parë Gruan E Tij Që Vuante Nga Kjo Sëmundje E Rëndë! Ja Çfarë Bëri Ai Që Asnjë Burre Tjetër Nuk E Bën Dot

Betimi i martesës ben që burri dhe gruaja të qëndrojnë besnikë ndaj njëri-tjetrit në te mire e ne te keq. Është e lehtë të thuhet,por shume e vështirë në praktikë.

Cesar dhe Monica Calle dhanë premtimet e tyre 23 vjet më parë, dhe kohët e fundit ata janë vënë në provë. Monica ka kaluar ne dializë dy vitet e fundit për shkak të dëmtimit të veshkave.

Monica Calle trashëgoi sëmundjen e veshkave nga nëna e saj. Trajtimi i dializës e ka mbajtur atë të lidhur në shtëpinë e saj.

“Me duhej ta lidhja veten me një makinë çdo natë. Koha e nderprerjes ishte 9:30, “tha Monica për Inside Edition.Procesi i gjetjes së dhuruesit të veshkave është i gjatë dhe kompleks.

Ajo kërkon një numër testesh të ndryshme.“Edhe vëllezërit e motrat nuk janë gjithmonë te pershtatshmit”, tha Monica.Pritja në listën e donatorëve mund të zgjasë vite dhe nuk është një opsion për shumë pacientë.

Cesar ishte në proces të testimit.Pas një periudhe pritjeje, Cesar mori një telefonatë nga spitali me disa lajme të shkëlqyera: ai ishte dhuruesi i persosur.

Stafi i spitalit informoi Cesar për kete lajm. Sapo ai mori telefonaten nga mjekët, i dha menjehere gruas lajmin e mire.“Oh Perëndia ime, fillova të ëndërroja se si do të dukej jeta ime. U ndjeva aq e lirë. “-tha Monica.Çifti iu nënshtrua operacionit në shkurt dhe cdo gje shkoi mire.

Monika ishte e lumtur të hiqte dore nga dializa.Nuk është më e detyruar të jetë afër makinës së dializës, ajo është e lirë të udhëtojë dhe të gëzojë jetën që ajo gjithmonë e parashikonte me burrin e saj.Cesar dhe Monica festuan përvjetorin e 23 të martesës më 8 mars dhe tani janë më afër se kurrë.

Mendojme pas 23 vitesh, ne jemi ende një cift”, tha çifti, duke përfunduar njëri-tjetrin në një video nga Memorial Healthcare.E gjithë procedura zgjati përafërsisht pesë orë, por tani do t’i japë çiftit një mundësi për të përjetuar një jetë të lumtur së bashku.Cesari, i ulur në krahun e gruas dhe duke i mbajtur dorën, duket po aq i emocionuar sa ajo.

Author: admin