Beni shè rre me burrin? Apo me nusen e çunit? Ja si t’a hiqni “syrin e keq” nga shtëpia njehere e mire

A mendoni se shtëpia dhe familja juaj janë plot ten.sion?

Shpesh për shkak të dallimeve dhe pro.blemeve të komunikimit, ju thjesht nuk mund të shkoni mirë së bashku.

A keni menduar ndonjëherë pse këto pro.bleme bëhen konstante dhe inv.azive?

Shpesh përgjigjja është shumë e thjeshtë: shtëpia jonë është plot me energji neg.ative.

Nëse nuk e besoni këtë pikëpamje të gjërave, dijeni se shumë shtëpi janë plot me vibracione neg.ative që grumbullohen dhe shka.ktojnë shumë pro.bleme.

A doni të hiqni qafe këto pro.bleme në shtëpi një herë e përgjithmonë?

Ne ju ftojmë të vazhdoni të lexoni këtë artikull i cili do të shpjegojë se si të pastroni shtëpinë tuaj një herë e përgjithmonë nga energjitë neg.ative që e sul.mojnë atë.

Si të elim.inoni natyrshëm vibracionet neg.ative nga shtëpia juaj

Gjithçka që ju duhet për të elem.inuar energjitë neg.ative që ndikojnë në paqen dhe balancimin e shtëpisë suaj është ndoshta tashmë në shtëpi:

Përbërësit:

një gotë uji (pa ndonjë dizajn); – uthull; – kripë; – ujë

Procedura:

Për të detok.sifikuar shtëpinë tuaj nga energjia neg.ative, duhet të kombinoni kripën dhe ujin në gotë dhe përzierjeni mirë.

Vendosni gotën në çdo cep të shtëpisë tuaj ku str.esi po shkakton pro.bleme.

Për shembull, nëse keni pro.bleme me partnerin tuaj, vendosni një gotë në dhomën e përbashkët; nëse keni probleme me një nga fëmijët tuaj, vendosni gotën në cep të dhomës së tij.

Të gjithë përbërësit janë përdorur për shekuj me radhë për pastrimin fizik dhe pastrimin shpirtëror.

Në shumë tradita orientale, kripa përdoret për të zmbrapsur energjitë neg.ative.

Ju do të vini re se me kalimin e kohës, energjitë neg.ative do të dobë.sohen dhe bilanci i dëshiruar do të kthehet.

Me këto përbërës të thjeshtë dhe pak besim, ju do të arrini qëllimin tuaj.

Author: admin