A e gjeni dot sa shkronja ‘D’ jane ne foto? Te gjithe kane gabuar

Ky eshte nje nga kuicet qe shume njerez mund te gabojne.

Te tilla kuicesh na mbajne mendjen aktive. Dhe gjithashtu na bejne me produktiv sepse truri punon e kerkon.

Por ju a jeni ne gjendje te gjeni shkronjen ‘D’ midis te gjitha shkronjave ‘O’.

Qellimi eshte ta gjeni per 10 sekonda.

Si mendoni sa shkronja D jane aty? 6, 8, apo 10?

Per te gjithe ata qe nuk e gjeten, ja cila eshte pergjigja e sakte.

Jane 10 D brenda ne foton me shkronja O.

Author: admin