Ylli i ‘Pocahontas’ arrestohet dy herë brenda tre ditësh

205

Aktorja Irene Bedard ditët e fundit ka pasur probleme me ligjin.

Aktorja që interpreton Pocahontas ka pësuar dy incidente pasi ka qenë e dehur.

Arrestimi i saj i parë ndodhi në shtëpinë e ish-burrit të Irene në Beavercreek, ku policët iu përgjigjën një situate të mundshme të dhunës në familje të premten në mbrëmje.

Sipas raportit të policisë, të marrë nga TMZ, oficerët gjetën aktoren me një rrip në dorë.

Policia pretendon se Irene, e cila është vendase amerikane, tha “Shikoni, ata dërguan njeriun e bardhë të vinte të më merrte!”

Ajo ishte e dehur dhe kishte probleme në këmbë. Ndërsa ish-partneri i saj i tha policëve se Irene u shfaq duke goditur derën e tij dhe kur ai e lejoi të hynte brenda, ajo filloi t’i bërtiste djalit të tyre 17 vjeçar.

Policia thekson se djali i saj nuk donte të ngrinte akuza dhe thjesht donte që nëna e tij të merrte ndihmë, por ata e çuan atë në stacion dhe e rezervuan atë për dhunë në familje, sulm dhe rezistencë ndaj arrestimit.

Ndërsa ditën e hënën, aktorja është arrestuar sërish pasi në një hotel, ku Irene se qëndrinte, ka ngacmuar një punonjëse.

Image