Vlonjatët shpikin teknologjine më të madhe në gjithë historinë boterore, ndezin ujin!

Vlonjatët shpi kin teknologjine më te madhe në gjithë historinë boterore, nde zin ujin!

Nje dicka shume interesante po vjen, bota shqiptare po ciditet edhe Amerikanet po cu dit en me zbulim e fundit qe kan bere disa cuna nga Vlora. Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!.

Kjo eshte e pa besueshme si nga uji te dale fla ke.

Kjo video eshte live qe kan postuar ne facebook, por ato mbajne s ek ret in e asaj qe ndodh me te vertet shikoni se cfar ndodh nga vlonjatet qe nga uji H2O krijojne fla ke qe shkrine hekurin qe thot ne video kjo mund te perdoret per skuqje, mendoni sa eshte e nevojshme kjo teknologji.

Nga kjo le te kuptojme pse bota eshte me shume uje se sa toke, ne kete menyre do shm angim shume harxhime.

Author: admin