Vjen lajmi i mirë për Shqipërinë dhe Kosovën, tashmë mund të…

Zvicra ka përditësuar listën e shteteve që janë me rrezikshmëri të lartë për vendin.

Lista pritet që të hyjë në fuqi në orën 00:00 të datës 14 dhjetor të vitit 2020.

Mësohet se Kosova dhe Shqipëria janë dy shtetet Ballkanike që nuk janë në listën e rrezikshmërisë për Zvicrën.

Ndërkohë që në listën e rrezikshmërisë është përfshirë Maqedonia Veriore, Mali i Zi, Serbia dhe Kroacia.

Me përditësimin e listës, banorët e Zvicrës mund të lëvizin lirshëm në Kosovë dhe Shqipëri.

Por, pavarësisht përditësimit të listës, për të kaluar kufirin kërkohet testi negativ nga Covid-19 dhe karantina e detyrueshme./shkoder.info

Author: admin