VIDEO/ Shikoni se si njerëz civilë rrëmbejnë qytetarët dhe i fusin në Ministrinë e Brendshme

163

Persona civilë po rrëmbejnë qytetarë dhe po i fusin në Ministrinë e Brendshme.

Këto pamje skandaloze vijnë pas protestës së zhvilluar nga qytetarët, të cilët kërkojnë drejtësi për vrasjen e Klodian Rashas nga ana e efektivit të policisë, dy ditë më parë.

Mesa duket, metodat diktatoriale janë vendosur në zbatim nga ana e qeverisë, për të traumatizuar qytetarët, pasi njerëzit po rrëmbehen nga persona civilë dhe futen në Ministrinë e Brendshme.