“Vendos Zotin të parin dhe s’do jesh kurrë i fundit”/ 17 thënie për besimin që ju heqin mërzine dhe stresin

1. “Vendose Zotin të parin dhe nuk ke për të qenë kurrë i/e fundit”.

2. “Zoti të jep shpërblime…kur ti sillesh mire me pinderit dhe familjen tende”

3. “Zoti është më i madh se çdo gjë që po të streson në këto momente.Ndaj lutu atij te ti hape rruget”.

4. “Mos u streso. Zoti e di se për çfarë je duke u lutur ndaj duro se mbase veshtiresis vjen lehtesimi”.

5. “Lërja gjithçka në dorë Zotit. Ai do të ndihmojë të kalosh çdo vështirësi”.

6. “Mos e humb shpresën. Zoti do te sjelle miresite”.

7. “Mënyra më e mirë për të gjetur dashurinë, është të gjesh Zotin Nje.Adhuroje ate ashtu sic e adhuruan profetet”

8. “Lutu në Zot, ekziston një forcë e papërshkruar në lutje”

9. “Besoji Zotit në kohët e tua të mira dhe ai do të ndihmojë në kohët e vështira”.

10. “Mos hiq dorë nga diçka që nuk po e arrin dot. Koha e arritjeve dhe bekimeve të tua po vjen. Besoji Zotit dhe ati do ti hap rruget e miresise”.

11. “Ti vazhdo te besh vepra te mira sepse Zoti do te sjelle lumturine ne shpirtin tend”.

12. “Lutu në ditë të vështira. Lutu në ditë të bukura. Lutu përditë. Zoti është vetëm një lutje larg teje”.

13. “Kush ka besuar dhe adhuron Zotin e vetem ai do te jete i lumtur ashtu sic ishin te paret tane.

14. “Kur ke nevojë për diçka, Zoti e di ndaj lute ate te te sjelle miresi tek ty.

15. “Fali njerezit dhe Zoti do te te fal ty.

16. “Të jesh besimtar do të thotë të falësh të pafalshmen, sepse Zoti ka falur edhe gjërat që ti i mendoje të pafalshme tek ty”

17. “Zoti të jep gjërat që ti urren, në mënyrë që ti të arrish gjërat që dëshiron”

Author: admin