Vajzat bien pre e një kurthi mafioz, sot në ‘Lule të vetmuara’

132

Nëna” e Defnes mashtron vajzat duke iu hedhur ilaç në lëng.

Ato bien pa ndjenja dhe përfundojnë në një rrezik shumë të madh.

Vajzat kanë rënë pre e një rrjeti mafioz transplantimi organesh.

Ata e lënë Alejnan në cep të një rruge duke qenë se familja e saj mund ta kërkojë.

Nazan mëson se Defnen po e mashtrojnë.

Ajo bashkë me Serkanin vihen në kërkim të Defnes.

Sadri vendos që pasurinë e tij t’ja lë Meralit.

Kur e mëson këtë Maxhide e lë Sadriun të vdesë.

Kader mbërrin në kohë dhe i shpëton jetën Sadriut.

Vajzat zgjohen të lidhura në një klinikë ku do bëhe transplanti i organeve.

Defne tmerrohet kur kupton se ajo që e quante nënë e ka mashtruar.

Meral ndihet fajtore që po e mashtron Kaderin dhe nis të ndryshojë sjellje ndaj saj.

Nazan dhe Serkan denoncojnë zhdukjen e vajzave./revistawho.com