“U largua me një burrë”, djali shkon të marrë t rupin e mamasë në m org, tro nditet nga ajo që mëson

Dy vëllezër ne Serbi shkuan të marrin tr.upin e nënës së tyre në mo.rg, por një burrë, që besoi se ajo ishte gruaja e tij, e kishte tërhequr trupin përpara tyre, gabimisht.

70-vjeçarja kishte ndërruar jetë gjatë një operacioni në spital.

Boris Ilijev, djali i të ndjerës me inicialet E.I. thotë se ishte tron.ditur kur zbuloi se tr.upi i nënës së tij i ishte dhënë një burri.

“Nëna ime E.I. (70) nga Nishi ndërroi jetë pas operacionit në spital të Shtunën. Unë e kisha caktuar fu.neralin për të Dielën në orën 12, por kur erdha të marr trupin në orën 10.40 atë ditë, unë as nuk mund ta merrja me mend se çfarë më priste.

Kam paguar 12.500 dinarë për shpenzimet e fu.neralit, por tr.onditja erdhi kur arritëm të tërhiqnim trupin. Punëtori më pyet, cili është emri dhe mbiemri i të ndjerës, i thashë E.I.

“Ajo thotë se ka ikur”, më tha.

Ku shkoi ajo?, e pyes dhe nuk e besoj. Ai thotë se një burrë erdhi për identifikim pak kohë më parë dhe e çoi gruan e tij në Bor.

‘Kush erdhi?’, nuk mund ta be.soja atë që dëgjova, si mund të vinte e ta merrte në Bor? Por ai thotë, se burri kishte ulë.ritur mbi trupin e saj, e puthi, dhe qa.ntë pa pushim. Tha se e kishte njohur: “po, kjo është gruaja ime”, e mori trupin dhe iku”, rrëfen djali.

E sikur të mos mjaftonte kjo, i biri i vi.ktimës shton se u t.rondit dhe nuk mund ta besonte atë që po dëgjonte ku punëtorët e mo.rgut i thanë që kishin një trup tjetër që mund ta merrte.

Punonjësit e mo.rgut më pas gjetën numrin e telefonit të burrit që erdhi nga Bor dhe e telefonuan duke e lajmëruar: “Kthejeni furgonin pas, ju morët trupin e g.abuar”.

Furgoni u kthye brenda një ore, në orën 12:15 p.m, e familjarët e të ndjerës, e prisnin trupin në va.rreza.

Author: admin