Thjesht një teori konspirative apo…? Ja çfarë parashikon fisi Maja për 21 dhjetor 2020

Kalendari Maja në teorinë Bonkersit parashikon se bota do të shkatërrohet pak ditë para Krishtlindjeve, më 21 dhjetor.

Orbitat të Jupiterit dhe Saturnit do afrohen aq shumë sa do të ngjajnë si një planet i vetëm. Një gjë e tillë, siç transmeton Sot, rastis me ditëlindjen e pastorit evangjelist Pol Begley, i cili në bazë të kalendarit Maja hedh pretendime për fundin e botës.

Pasi majat pretenduan se 21 dhjetori 2012 do të ishte fundi i botës, shumë studiues të teorive konspirative mendojnë se u përllogaritën gabim të tilla data, pasi në fakt mund të ndodhë tetë vjet më vonë, pra tani në 2020.

Theksojmë se evangjelistët kanë pasur pa fund parashikime për fundin e shumë gjërave në të shkuarën, që fatmirësisht nuk kanë rezultuar të vërteta./korrieri.al

Author: admin