Të famshëm që janë në të njëjtën moshë por ju nuk do ta besoni këtë

Ne priremi të harrojmë se të famshmit, pavarësisht aurës që i rrethon, janë thjesht njerëz si ne.

Dhe ashtu si kushdo tjetër ata gjithashtu ndryshojnë me kalimin e kohës.

 

Sigurisht, kjo nuk do të thotë që të gjithë ata kanë përqafuar plakjen në të njëjtën mënyrë, dhe ne po flasim si fizikisht ashtu edhe mendërisht.

Kështu që, ne bëmë disa hulumtime në internet dhe u përplasëm me disa fotografi që provuan se si mosha ndikon ndryshe tek të famshmit dhe jemi të sigurt që do të habiteni.

Bright Side zgjodhi fotografi të personazheve të famshëm që janë në të njëjtën moshë dhe i vendosi ato krah për krah që ju të krahasoni se si mosha ndikon tek të gjithë në një mënyrë të ndryshme.

Ne jemi të sigurt që do të befasoheni kur të mësoni moshën e disa prej këtyre personave të famshëm.

Por, le të jemi të qartë për diçka: të gjithë duken të mahnitshëm!

1. Angelina Jolie dhe Tara Reid – 45 vjeçe

Image

2. Kate Upton dhe Daisy Ridley – 28 vjeçe

Image

3. Keanu Reeves dhe Nicolas Cage – 56 vjeç

Image

4. Tom Cruise dhe Bob Odenkirk – 58 vjeç

Image

5. Paul Rudd dhe Marilyn Manson – 51 vjeç

Image

6. Selena Gómez dhe Cardi B – 28 vjeçe

Image

7. Lindsay Lohan dhe Emilia Clarke – 34 vjeçe

Image

8. Josh Peck dhe Scott Eastwood – 34 vjeç

Image

9. Caitlyn Jenner dhe Meryl Streep – 71 vjeç

Image

10. Zendaya dhe Bella Hadid – 24 vjeçe

Image

Burimi:Bright Side

Author: admin