Talent në fushë por ‘ngelsa’ në timon

“Idol”.

Ky është karakterizimi që u është dhënë futbollistëve më të mirë në të gjithë botën nga qindra mijëra tifozë të tyre.

Ata “magjepsin” me talentin e tyre në fushë, ndërsa bëjnë dhe një jetë të pasur.

Kontratat me shuma marramendëse i lejojnë ata të shijojnë, pushime, rroba të shtrenjta dhe udhëtime me makina super luksoze.

Megjithatë, talenti i tyre në futbollit nuk nënkupton një performancë të ngjashme pas timonit të super makinave të tyre.

Kush janë këta “futbollistë të çalë në timon?”

Lista e gjatë përfshin shumë emra të mëdhenj, duke arritur kulmin në “super yllin” portugez Cristiano Ronaldo.

Mario Balotelli – Audi R8

Aftësitë e futbollit të “Super Mario” janë të padiskutueshme, ashtu si çmenduria e tij në fushë. Çështjet e sjelljes, natyrisht, ai i ka jashtë barit, ndërsa siç doli në gusht 2010, kur ai ulet pas timonit nuk është në gjendje të kontrollojë forcën e ushtruar në pedalin e djathtë. Duke iu drejtuar ambienteve të ekipit të tij të atëhershëm, Manchester City, ai “pagoi” dashurinë e tij për shpejtësinë duke çmontuar një Audi R8

Image

Author: admin