Stresi kë.rcënon Ramën nga arr.atia: Dorëzo Ardi Veliun ose do të dj.egim shtëpinë në Surrel

Këngëtari Arkimed Lushaj i njohur me emrin e artit si Stresi nuk i ka ndalur kër.cënimet edhe pse është shpallur në kërkim nga policia pasi mori pjesë në ditën e parë të pr.otestës së dhunshme për vr.asjen e Klodian Rashës, ku pas saj u arr.atis në Kosovë.

Këngëtari Arkimed Lushaj i njohur me emrin e artit si Stresi nuk i ka ndalur kër.cënimet edhe pse është shpallur në kërkim nga policia pasi mori pjesë në ditën e parë të p.rotestës së dhu.nshme për vr.a.sjen e Klodian Rashës, ku pas saj u arr.atis në Kosovë.

Me anë të një video mesazhi, ndonëse në ar.rati, ai vazhdon premton se do të marrë pjesë në protestë që do të zhvillohet sot, ndërsa u bën thirrje të gjithë qytetarëve në disa zona të vendit që të ngrihen. Në mesazhin e tij, ka kër.cënuar kryeministrin Edi Rama, të cilit i thotë të dorëzojë drejtorin e policisë së shtetit Ardi Veliun, në të kundërt shton se do t’i shkojnë në shtëpinë e tij në Surrel dhe do t’ia dje.gin./korrieri.al

Author: admin