Shkeli orën policore, gjobitet ministri shqiptar

Ministri i Drejtësisë në Kosovë Selim Selimi është ndëshkuar me masë administrative gjobë, pasi ka thyer orën policore të vendosur nga autoritetet shëndetësore.

Lajmin e ka bërë me dije vetë ai me anë të një statusi në rrjetet sociale. Selimi thotë se edhe pse personeli i drejtësisë është i përjashtuar nga rregulli për lëvizje pas orës 19:00, e ka paguar dënimin për shkak të sjelljes së policisë.

“Është i vërtetë lajmi që sot jam dënuar për thyerje të masave qeveritare për pandeminë. Edhe pse sipas pikës 25.1 të vendimit për masa për mbrojtjen nga pandemia COVID-19, nga kufizimi i lëvizjes pas orës 19:00 janë të përjashtuar personeli i drejtësisë, kam pranuar ta paguaj dënimin, për shkak të sjelljes profesionale të pjesëtarëve të Policisë së Kosovës, Gentianit dhe ekipës së tij.

Kosova ka një polici të respektuar dhe dënimi i shqiptuar ndaj meje dëshmon se në shtetin tonë askush nuk është mbi ligjin”, ka shkruar Selim Selimi në rrjetet sociale./shkoder.info

Author: admin