Saimiri i ‘Love Story’ dhe Silvana në takimin e ‘nxehtë’ të tyre, nuk i rezistojnë dot njëri-tjetrit

Gjatë punatës së djeshme në ‘Love Story’, Saimiri zgjodhi për një takim të gjatë Silvanën, njërën nga motrat binjake.

Mirëpo, ky takim, nuk ishte nga ata që jemi mësuar të shohim deri tani mes Saimirit dhe vajzave të tjera të ‘Love Story’, pasi në takim kishte puthje, prekje dhe detaje romantike mes dyshes.

Në takimin e ngrohtë mes Saimirit dhe Silvanës nuk munguan as puthjet në buzë.

Author: admin