Puna që paguhet 200 mijë dollarë në vit, por askush nuk e pranon, ja arsyeja

Kjo është puna që siguron deri në 200 mijë dollarë në vit, por që askush nuk e pranon.

Bëhet fjalë për punë në një kompani të kontrollit ajror.

Kandidatët duhet të jenë të paktën 20 vjeç e gjysmë dhe të kenë kaluar provimet përfundimtare të shkollës së mesme për t’u kualifikuar për rolin, i cili përfundimisht do të korrte afro 200,000 dollarë në vit.

“Ne jemi duke rekrutuar dhe do të donim të dëgjonim nga të gjithë që mendojnë se ia vlen barra qeranë”, tha për Daily Mail, drejtori i përgjithshëm i shërbimeve të traf ikut në Zelandën e Re të Zonës së Re, Tim Boyle.

Author: admin