Për shkak të veshjes që kishte e zbriti vajzën nga autobusi,po…

Një vajzë suedeze thotë se është ndjerë e pos htëru ar pasi e kanë nxjerrë me dh.un ë nga autobusi që ajo merrte përditë në qytetin e saj, Malmo në Suedi.

Amanda Hansson rrëfen në një postim në Facebook se atë ditë vendosi të vishej duke u përshtatur edhe me vapën e madhe në qytet, rreth 27 C. Por teksa po skanonte biletën në autobus, ajo u përball me shoferin i cili e ur dhë roi zbresë.

“Nuk mund të qëndrosh kështu në autobusët tanë”, i tha shoferi ndërsa Amanda e pyeti se çfarë nënkupton, ai u përgjigj “Po tregon shumë me veshjen”.

Ai shtoi se veshja e vajzës suedeze shkel rregullat e kompanisë. “Zbrita se nuk mund të qëndroja në atë pr ote stë. Isha e in atos ur tejmase”. Kompania e transportit reagoi më pas duke thënë se nuk ekziston asnjë kod veshje për transportin. Kompania tha se shoferi u largua nga puna dhe dëshiron t’i kërkojë ndjesë Amandës për in cid enti n.

Author: admin