Paralajmërimi i madh: Shqipëria do të mbetet me 512 mijë banorë…

30-40% ulje e popullsise shqiptare nga matjet qe ka bere OKB.

Zhvlerësimi i ndjeshëm ka ardhur brenda një viti (2019 kundrejt 2018) dhe është nxitur si nga rënia e normës së lindshmërive, ashtu dhe nga trendi i lartë i emigracionit te gjithe duan te ikin dhe nuk duan te kthehen me ne kete vend qe te gjitha sherbimet jane bere me para si ne spitale ne gjykata ushqime te skaduara e fruta perime me 100 semundje dhe mos me keq.

Në Shqipëri nuk pritet që të mbeten më shumë se 512 mijë banorë. Më parë, pritshmëria ishte për 860 mijë banorë, pra parashikimi është ulur me 40% dhe do vazhdoj te ulet te gjithe duan te ikin te largohen seps ketu vetem politikanet e shijojne kete largim dhe kenaqen me kete gje dhe as qe u intereson ky popull.

Plus dhe Rënia me shpejtësi e numrit të lindjeve e ka çuar Shqipërinë nën normën e zëvendësimit e cila përllogaritet 2.1 fëmijë për grua./shkoder.info

Author: admin