‘Nuk e kanë të gjatë’, Saimiri i ‘Love Story’ bën deklaratën e fortë: Këto vajza janë materialiste

Saimiri i “Love Story”, është kthyer në një nga djemtë me te komentuar dhe shumë i suksesshëm në karrierë. Kështu domosdo lind pyetja nëse ai ka frikë se vajzat e dashurojnë për atë që ka dhe jo për atë që është.

Saimiri eshte pyetur dhe ka dhënë përgjigje duke thene se:”Jo, nuk e kam pasur kurrë këtë frikë. Unë nuk jam një djalë i suksesshëm që t’i plotësoj gjërat që më mungojnë me suksesin apo me paratë.

Unë e shoh veten të kompletuar dhe kam shumë besim te vetja. Kur një vajzë do të ketë mundësinë të njihet me mua, pa dyshim, do dashurohet me atë që jam dhe do harrojë atë që kam”, shprehet Saimiri.

Megjithate ky eshte nje show ndaj nuk duhet marr seriozisht./shkoder.info

Author: admin