Një ndër shtëpitë më të bukura shqiptare, do ngelni nga fjale me pamjet nga brenda

Shtëpia të cilën po shihni mendohet të jetë një ndër shtëpitë më të bukura në Kosovë

Ajo ndodhet në komunën e Gjilanit dhe i përket familjejes Agim Hasani që ndodhet në Zvicër por që kthehen herë pas here për pushime në vendlindjen e tyre.

Pamjet nga brenda dhe jashtë janë përrallore. Sipaerfaqja e kësaj shtepie eshte 160 m katror me ndricim natyral

Arkitekt Granit Islami

Author: admin