Një fëmijë ishte braktisur në pyll, i mbështjellë me batanije: më shumë se 1.000 njerëz vijnë për ta birësuar

Një foshnjë për disa orë ishte braktisur në një pyll, e mbështjellë me batanije. Mund të duket si fillimi i një lajmi të tmerrshëm, megjithatë ndodhi në Forsyth, Xhorxhia, kur tre motra adoleshente po shëtisnin në pyll, kur papritmas dëgjuan beben duke qajtur.

Këto lotë të veçantë ngjallën dyshimet e Kayla Ragatz, e cila më pas iu drejtua babait të saj Alan për të zbuluar se nga vinte zhurma nga e cila tingëllonte aq shumë si ajo e një foshnje.

Ndërsa po afroheshin groans, Ragatz pa atë që ata në të vërtetë nuk donin ta shihnin: një foshnjë e porsalindur e mbështjellë me batanije dhe e braktisur atje, midis tokës dhe gjetheve; Ragatz, i frikësuar, e thirri menjëherë 911 ndërsa shërbimet e urgjencës nuk kishin kohë për të arritur në vendin e zbulimit aq shpejt.

Pa ndërhyrjen e motrave Ragatz, foshnja do të kishte vdekur në orët që pasuan … Në fund, punonjësit e shëndetit  e kapën butësisht dhe e mbajtën në krahët e tyre të sigurt; gjatë shpëtimit, foshnja madje kapi gishtin e njërit prej shpëtuesve, një gjest i cili përgjithësisht është i destinuar për nënën ose babanë e foshnjës … Ndërkohë, misteri i arsyes pse fëmija ishte braktisur në këtë ende nuk dihet.

U dërgua në spital urgjentisht, i porsalindura tani është më mirë; edhe pse ajo nuk ka emër zyrtar, atij iu dha ajo e Baby India: ajo ishte një vajzë e vogël! Sherif Ron Freeman tha për incidentin, “Padyshim që është një ndërhyrje hyjnore që u gjet ky fëmijë.

Pa këta njerëz, ne do të bënim një bisedë të ndryshme tani”. Sot, mijëra njerëz janë të gatshëm t’i japin atij dashurinë e tyre dhe t’i japin një shtëpi Indisë së vogël.

Baby India ka marrë aq shumë dashuri që kur lajmet transmetohen rreth 1.000 njerëz në të gjithë botën tani po ofrojnë ta adaptojnë atë.

India është duke u kujdesur prej Shërbimit Familjar të Xhorxhisë dhe hetimet janë nisur për të zbuluar se kush e la Baby India në një situatë kaq të tmerrshme dhe mizore. Ne ju dëshirojmë një jetë shumë të gjatë plot dashuri dhe kënaqësi, Petite India!

Author: admin