“Një ditë me dashuri dhe kujdes për veten e të afërmit”, Rama një mesazh me pamjet e kishës së Shën Kollit në Voskopojë

Kryeministri Edi Rama ka një këshillë për të gjithë ndjekësit e tij. Në festën e Shën Kollit për të gjithë besimtarët e krishterë, Rama publikon një foto nga brenda kishës së Shën Kollit në Voskopojë dhe uron një dite më dashuri dhe kujdes për veten e të afërmit.

“MIRËMËNGJES 😊
në këtë të diel të bekuar dhjetori që përkon me festën e Shën Kollit, ju uroj një ditë me dashuri dhe kujdes për veten e të afërmit tuaj🙏”, shkruan Rama.

Rama Fb

Author: admin