Nëntor ishte muaji më i nxehtë në të gjithë historinë e botës

Sipas një raporti nga Copernicus Climate Service Service, programi i Bashkimit Evropian për vëzhgimin e tokës, nëntori ishte muaji më i nxehtë në historinë globale, ndërsa Evropa regjistroi vjeshtën më të nxehtë të këtij viti.

Globalisht, nëntori ishte më i ngrohtë se mesatarja 1981-2010 me afro 0.8 gradë Celsius dhe 0.1 gradë Celsius krahasuar me Nëntorin 2019.

Author: admin