“Mos i jep rol as vëllait, as çunit të xhajës, nëse…”, Robert Ndrenika këshilla Altin Bashës për postin e ri: Aktivizo talentet!

Aktori i madh, Robert Ndrenika, këshillon regjisorin Altin Basha, i cili pak ditë më parë mori postin e rëndësishëm si drejtor i Teatrit Eksperimental, duke zëvendësuar Kiço London.

Përmes një mesazhi, Ndrenika thekson se një ndër rregullat e rëndësishme është që të mos i jepet rol kur nuk e meriton as vëllait dhe as çunit të xhajës.

“Kur Laerti u emërua drejtor teatri Polloni ( i jati) i dha këto këshilla : Në radhë të parë bëj çmos që salla të jetë plot me spektatorë sepse kur ka spektatorë sido që të jetë shfaqja nuk kanë shumë për të folur Josif Papagjoni me Përparim Kabon qoftë (ndëlesë paçin) Kudreti me Adriatikun…Në radhë të dytë repertori të jetë më tepër i vëndit (bio) duke alternuar elementë dramatikë me ato humoristikë (ashtu siç është vetë jeta)… Së treti aktivzo elementin e ri të talentuar…Mos i jep rol kur nuk e meriton as vëllait dhe as çunit të xhajës…dhe së fundi mos e nën vlerëso anën profesionale !!!”, thekson Ndrenika.foto galeri

Author: admin