Mos flíní ende! Páráshíkimi i fatit për 2021 dhe shenjat që “vùájnë”

Ka disa shènja që nga natýra, nga aftèsía ose thjesht nga një shenjë e fatit janë më me fat se sa shenjat e tjera. Astròlògèt na trègojnë një listë të qartë se cilat shenja janë më me fat se të tjerat në 2021, edhe pse ka padýshím disa përjáshtíme.

Ju a jeni kùriòz të díni se cilit nívèl fati për vitin 2021 i përket shenja juaj?

Në vènd të parë gjèjmë Shígjètarin. Ju keni líndur me një kèmíshë, kështu që keni një prèdíspòzícion për shumë fat dhe fat të mirë në anën tuaj. Jètoni me entùzíazèm dhe pozítivizèm çdo aspekt të jetës tuaj dhe píkërísht kjo mënýrë e të bèrit gjëra ka pásòja të mëdha në mënýrën në të cilën ato ndíkòjnë tek ju.

Të gjítha ngjárjet që rròtùllohen rrèth jush. Ju mùnd të gjèni mòmente entùzíastë në çdo pèrvòjë që jètoni dhe kjo gíithmonë sjèll fat që ju buzëqesh.

Në vend të dytë gjèjmë shenjën e Pèshqvè, të cilët ashtu si Shígjètari kanë aftèsínë të tèrhèqín fat të mirë fálë mënyrave të tyre të të bèrít, të cilat janë gjíthmonë míqèsore, të qeta dhe pròfesiònále. Për Pèshqít është e lèhtë të jètosh në hèshtje dhe në páqe kur të pùth fati.

Vendi i tretè èshtë Pèshòrja e cila është një nga shenjat më mágjèpsèse të Zòdíakùt. Ajo di si t’i buzèqèshë jetës dhe di të pèrbállet me vèshtírësítë e jetës. Fálë kësaj mënýre jètese, ajo lèhtë mùnd të drejtojë fatin e saj të mbárë dhe të rrísë më tej optímízmín me të cilin të shíhet jeta nga çdo kënd.

Ujòri èshtë në vend të katërt dhe është shenja më e gjíthánshme në të gjithë zòdíakùn. Jeta e tyre është në një lèvízje të vazhdùeshme dhe ai arrín të kríjòjë pásùrinè e tij duke iu pèrshtátur sitùatáve dhe duke kríjuar mùndèsitë e tij. Ndrýshimi është fòrca e tij dhe në këtë ai gjen pèrfítímet e fatit.

Vendi i pestë i tákon Dáshít që i pëlqèn të pèrbállet me sfída të mëdha dhe kur jánë të zènè me një áktivitet të rèndèsishëm pune, ata kánë gjíthmonë fat në anën e tyre. Angázhími i të líndùrve nën këtë shenjë është píkërisht ai që do t’i shpèrblèjë më shumë.

 

 

Të gjashtët e fatit janë Dèmat dhe jánë njerëz me vetëbèsím të lartë por edhe shùmë kòkëfòrtë. Ju lehtë mùnd të tèrhèqní njerëz të tjerë tek ju dhe t’ju ndíhmòjnë të plòtësòni nevòjat tuaja. Fati ju bùzëqèsh shumë më lèhtë se të tjerët, por trègòni kùjdes mos e ábùzòni se në të kùndèrtën do të bíní në pèrtáci.

Vendi i shtatë i pèrket Lùanit dhe thùhet se fati juaj dùhet të fítòhet. Ju dùhet të trègoni dùrim të madh dhe të pùnoni shumë dhe vetëm në këtë mënýrë do të jeni në gjèndje të síllni fatin në anën tuaj dhe të pèrfùndoni atë që i kèni vèndosur vetes. Asnjèhèrë mos i jèpni shumë krènari tipike për shenjën tuaj dhe gjíthmonë do të jeni në gjèndje të pèrbálleni me çdo pròblèm.

Në vend të 8 ndòdhen Bínjákët që në rástín e tyre do të jetë fati ai që do të kèrkòjë ndíhmën tuaj, kèshtu që gjíthmonë mbáni sytë hápur dhe mbájeni áktiv káráktèrin tuaj íntèlígjènt dhe të shoqèrùeshëm në mënyrë që të jeni gjíthmònë në díspozícion kur ai (fati) të víjë për t’ju thírrùr.

Në vend të 9 është Gáfòrrja që është një shenjë e ndjèshmè dhe e bríshtè në të njëjtën kohë dhe për të sjèllë fat në anën tuaj do të dùhet të pùnoni me të vërtetë shumë. Mos u dòrèzòni párá emòcíonève tuaja dhe kùrrë mos jèpni dòrèhèqjen, në këtë mënyrë përpjèkjet tuaja do të shpèrblèhen plòtësísht dhe do t’i keni sjèllë fat të mbárë vetes suaj.

Brícjápi ùlet në vendin e 10-të dhe fatit i dùhet shumë kohë për t’ju arrítùr. Mos u dèkùrájoni dhe bèsòni te dùrimi dhe te aftèsitë tuaja. Gjíthmonë vázhdòni të ndjèkni qèllimet tuaja dhe do të shihni që pèrfùndímisht fati i mirë do t’ju gjèjë dhe më në fùnd do të përfítoni nga ndíkímet e tij.

Drèjt fùndit dhe në vend të 11-të është Vírgjèrèsha, dhe juve do t’ju dùhet të líní rèlaksín e rèhátshëm të zonës tuaj të rèhatísë. Ju do të dùhet të hídhèni në sùlm dhe të lùáni të gjitha shánsèt tuaja në mënýrë që t’i jèpni fatit mùndèsínë për të háput dyert edhe për ju.

Akrèpí është i 12-ti dhe fatkèqèsísht, të líndùrit nën shenjën e tyre janë në vèndín e fùndit në kátegòrinë e atyre me fat dhe ata dùhet të lùftòjnë me të gjítha mùndísítë për të qenë në gjèndje ta sjèllin fatin e mbárè.

Mos u dèkùrajòni sepse në sítùata vërtet të rèndèsishme fati do t’ju gjèjë dhe gjíthashtu kur të tjèrët të mùndèn dhe të rrèzòhèn, ju do të jèni një i mbíjètùar dhe asgjë nuk do të jètë në gjèndje të shkátèrròjë atë që kèni fítùar me ndèr.

Author: admin