Me flamur kuq e zi në duar, motra e Klodian Rashës rrëqeth me fjalët e saj: E mbaj për gjakun e vëllait që më ka vdekur

Motra e Klodian Rashës, Bora, ka protestuar për vrasjen e vëllait të saj nga efektivi i policisë ditën e djeshme.

Gjë që u vu re ishte flamuri kuq e zi që e reja mbante në duar, por ajo që i ka rrëqethur të gjithë është ajo që tha Bora.

Bora është shprehur se:

E kam një flamur të kuq në dorë për gjakun e vëllait që më ka vdekur. Isha në Itali dhe erdha me urgjencë sapo morëm vesh se çfarë ka ndodhur. Ka qenë djalë i mirë, nuk ka pasur asnjë problem, ka qenë shumë i qetë. Ka pas dhe një vajzë në jetën e tij, ishte nga Dibra. Kur erdha unë nuk e takova dot të gjallë, e pashë në arkivol. Më ka prek në zemër. Ka pas dhe një vajzë në jetën e tij, ishte nga Dibra. Kur erdha unë nuk e takova dot të gjallë, e pashë në arkivol. Më ka prek në zemër.

Author: admin