Mbledhës i plehrave shpëton jetën e një zonjë të moshuar pasi kuptoi se nuk e ka lënë mbeturinat e saj për dy javë

Për ta bërë një person të lumtur,shpesh duhet gjeste të vogla,gjeste që e bëjnë personin tjetër të ndjehet më i vlerësuar dhe i konsideruar.

Në disa raste ekstreme është një gjest i thjeshtë për të siguruar që jeta e një personi të mos kërcënohet.Për shembull,duhet të jetë e dëshirueshme që fqinjët të ndihmojnë njëri-tjetrin ose të thërrasin njëri-tjetrin herë pas here për të kontrolluar se gjithçka është mirë.

Vendi Hauling është një kompani e menaxhimit dhe reciklimit të mbeturinave e vendosur në Louisville.Kur Jake Blend shefi i operacionit,kuptoi se për dy javë rresht,askush nuk nuk e kishte mbushur koshin e plehrave të jashtëm në njërën prej shtëoive të lagjes,ku mblodhi mbeturinat,u alarmua.

Instinktet e tij sugjeruan që diçka nuk ishte në rregull,dhe ai kishte të drejtë.Prandaj,Jake i kërkoi Bernice Arthur të sigurohej gjatë shërbimit të tij rutinë se gjithçka ishte në rregull.

Në këtë shtëpi jetonte një “Zonjë W” (do ta quajmë kështu për arsye konfidenciale) një zonjë e moshuar që nuk ka mundur të largohet nga shtëpia ishte e sëmurë.

Zonja W kishte qenë në shtëpi për aq kohë se ajo kishte shterur pothuajse të gjitha furnizimet e saj ushqimore.Zonja nuk ka familje dhe në një situatë të tillë ajo u gjend plotëisht e vetmuar në mëshirën e ngjarjes.

Author: admin