Mbajini shënim! Astrologu Jorgo Pulla tregon datat më me fat për shenjat në 2021-shin

378

Pas rreth një jave do të hymë në vitin e ri 2021 dhe ka disa data që duhet t’i mbani mend. Astrologu Jorgo Pulla u shpreh se për ata që janë të bindur se çfarë duan nga 2021-shi, atëherë ky vit do të ketë ndikim pozitiv në çështjet e punës.

Sipas parashikimit të tij në ‘Abc News’, shenja më me fat për vitin 2021 do te jetë ujori, të cilët do të kenë shumë sukses.

Jorgo përmendi edhe datat më me fat për vitin 2021 për të gjitha shenjat:

Janar: 2, 3, 7, 9, 11, 16, 17, 24

Shkurt: 22

Mars: 7, 13, 17, 18, 24

Prill: 1, 2,6 , 7, 16, 17, 22

Maj : 2, 5, 6, 11, 16

Qershor: 29

Korrik : 4, 10 , 14, 18, 19, 28

Gusht: 2, 3, 11, 12, 13, 17, 27, 30

Shtator : 1, 2, 15, 16, 26

Tetor: 26, 31

Nentor: 8, 12, 13

Dhjetor: 19,24