Marrin fund vështirësitë, Meral nis një jetë super luksoze, sot në ‘Lule të vetmuara’

189

Defne vazhdon të jetë në kërkim të familjes së saj të vërtetë.

Meral nis një jetë të re luksoze.

Atë e marrin me limuzinë nga jetimorja dhe argëtohet së bashku me vajzat.

Zehra harxhon paratë e provimit të Songylit.

Kjo e fundit vendoset në vështirësi.

Vajzat shkojnë më limuzinë në shkollë dhe Meral shet mend para të gjithë shkollës.

Ajo i fton shoqet edhe në shtëpinë e saj të re dhe bën plan të jetojë me to.

Maxhide i përzë shoqet e Meralit dhe përpiqet ta ndalojë që të mos e bëjë testin e ADN-së përndryshe Meral do të kërkojë pjesë nga trashëgimia.

Sadriu i premton Meralit se do t’i organizojë një festë gjigante për ditëlindje.

Ai dërgon mobilje të reja në konvikt për dhomën e Meralit.

Songylit i vështirësohet jeta tani që jeton me Zehrën./revistawho.com