Le te marrin shembull te gjithe : Shperblimi qe ky pronar u dha puntoreve te tij, i ka lene ato pa fjale

Eduard St. John është pronari i një firme për pasuritë e paluajtshme me qendër në Baltimore. Teksa festa e fundit janë duke u afruar, ai ka vendosur t’i surprizojë punënjosit e tij.

Punëtorëve të tij, ai u ka dhënë një shpërblim prej 10 milionë dollarë. Në firmën e tij punojnë 198 persona dhe të gjithë ata janë habitur nga gjesti bujar i pronarit të tyre.

E ditur bëhet se Eduard St. John ua dorëzoi në një zarf të kuq shpërblimin punënjësve të tij. Ai ka thënë:

Për të festuar arritjen e qëllimit tonë, ne donim t’i shpërblenim punonjësit tanë në një mënyrë të veçantë që do të ndikonte në jetën e tyre. U jam mirënjohës secilit prej punonjësve tanë, për punën dhe përkushtimin e tyre të palodhur.

Nuk mund të mendoja një mënyrë më të mirë për ta treguar atë

Author: admin