Kombinoi të njëjtat numra në 160 bileta, në të njëjtën ditë, fiton 800 mijë dollarë

Ndonjëherë ju thjesht duhet të shkoni pas një ndjesie që keni. Kështu ka ndodhur me një burrë të quajtur Kwame Cross, i cili bleu 160 bileta këtë muaj për lojën ‘Virginia Lottery Pick 4’. Ai luajti saktësisht të njëjtin kombinim me katër shifra për çdo biletë: 7-3-1-4.

Ky kombinim, më 5 dhjetor, doli të ishte fitues, duke i sjellë Crossit 800.000 dollarë fitim në një ditë.

‘Unë pashë një lajmërim në një shfaqje në TV dhe më ngeli në mendje,’ u tha Crossi, nga Dumfriesi, zyrtarëve të lotarisë, sipas një njoftimi për shtyp. ‘Unë thjesht kisha një ndjesi’.

Ata numra shënuan çmimin kryesor ‘Pick 4’ prej $ 5.000, i cili u shumëfishua 160 herë për t’i dhënë Crossit pagën marramendëse.. Mundësia e përputhjes së të katër numrave në mënyrë të saktë është 1 në 10.000, sipas ‘Lottery Virginia’.

‘Mendova,’ Kjo nuk mund të jetë reale! ‘tha ai. ‘Më është dashur të tërhiqesha dhe ta kontrolloja 82 herë, tha ai

Crossi, i cili zotëron një biznes të vogël në Washington DC, u tha zyrtarëve të lotarisë se nuk ka plane të menjëhershme për paratë. Ai i bleu biletat nga një stacion karburanti ‘Sunoco’, në Arlington.

Author: admin