Iu fsheh burrit poshtë krevatit për ta vënë në provë, por ajo që ndodh me pas e sht angu komplet

Vitet e kaluara transformojnë pothuajse të gjitha pasionet tona në rutinë, prandaj humbim entuziazmin. E njëjta gjë ndodh edhe në marrëdhëniet çift, edhe kundër vullnetit tonë. Ne kthehemi nga puna gjithmonë të lodhur, marrëdhëniet tona se k suale janë rënie.

Pothuajse harroni të bisedoni me partnerin tuaj.

Kjo mund ta vendosë marrëd hënien në krizë, madje ta çojë atë në shpërbërje.

Kjo ishte pikërisht ajo që po kalonte Sara, e cila kishte 7 vite me të njëjtin partner, por lidhja kishte arritur monotoni e rutinë, shkruan ShkodraNews. Ajo ishte e dëshpëruar, vazhdimisht pyeste nëse burri i saj ende e donte atë dhe kështu vendosi ta zbulojë.

Ai i shkroi një letër që ia la pranë krevatit në dhomë.

Në letër shkruhej: “Matteo, marrë dhënia jonë nuk është më e njëjta, rutina gradualisht ka marrë posedimin e ditëve tona. Kur kthehesh në shtëpi, jeni gjithmonë i lodhur dhe nuk do të jesh me mua. Shëtitjet tona janë zb ehur dhe ti preferon të shikosh ndeshjet në shtëpi.

Ti nuk më thua se më do, si kohë më parë … Më vjen keq, por marrëdhënia jonë nuk mund të vazhdojë kështu”.

Kjo letër paraqet një rr ezik të madh për Sarën, sepse ajo ende e donte burrin e saj. Megjithatë, ajo e shkroi atë për të kuptuar nëse ai ndjente të njëjtën gjë për të ose nëse dashuria kishte mbaruar.

Por ajo ishte e gatshme ta pranonte rr ezikun, sepse ankthi po e konsumonte. Kështu që ajo u fsheh nën shtrat dhe priti bashkëshortin e saj. Pas disa orësh burri i saj u kthye nga puna, shumë i lodhur, si zakonisht.

Kur hyri në shtëpi, megjithatë, ai dëgjoi një heshtje shqetësuese: asnjë televizor nuk ishte ndezur dhe zrië i gruas së tij nuk këndonte në dush. Në fillim mendoi se kishte shkuar te një mikeshë pa paralajmërim, shkruan ShkodraNews. Pastaj, duke hyrë në dhomën e errët, pa vetëm dritën e llambës që ndriçonte një letër.

Matteo iu afrua shtratit, mori letrën dhe u ul për ta lexuar. Pas leximit të tij, ai mbeti i heshtur për disa minuta. Pastaj mori një copë letre, shkroi diçka dhe e vendosi së bashku me letrën në tavolinë.

Pra, ai filloi të kërcejë në gëzim, sikur ky të ishte lajmi më i mirë i dëgjuar ndonjëherë. Në atë pikë, ai mori telefonin e tij, i telefonoi dikujt dhe tha: “Ç’kemi dashuria ime! Gruaja më në fund e kuptoi se historia jonë mbaroi dhe ajo u largua nga shtëpia. Tani jemi të lirë të jemi së bashku”.

Dhe ai u largua nga shtëpia. Sara ishte e habitur, ajo nuk mund të besonte se pas gjithë asaj kohe, burri i saj lejoi të shkonte në këtë mënyrë martesa e tyre.

Ajo i dinte se gjërat nuk po shkonin mirë, por kurrë nuk e imagjinonte se do të shkonte në atë nivel. Ajo kurrë nuk kishte menduar se mund të kishte një person të tretë në marrëdhënien e tyre. Në lot, Sara mori shënimin e lënë në tryezën e Matteo-s. Fillimisht ajo nuk donte ta lexonte, por pas disa minutash filloi ta bënte.

“Përshëndetje dashuri! Do të të jap disa këshilla. Herën tjetër që do të duash të provosh marrëd hënien tonë, kontrollo që këmbët tuaja të mos duken nga poshtë shtratit. Je e çmendur, por unë të dua shumë! … Unë shkova në dyqan për të blerë diçka “.

Mësimi është i qartë. Fr ika dhe pasiguria mund të bëhen ar miqtë tanë më të keqinj. Të dyja mund ta shuajnë zj arrin e dashurisë. Megjithatë, në duart tona ekziston një mënyrë për të shpëtuar marrëdhënien tonë dhe për të rindërtuar flakën dhe është dialogu. Nëse mendoni se ishte një eksperiencë e paharrueshme, ndani atë në rrjetet tuaja sociale. /Përshtati: ShkodraNews

Author: admin