Ishin çifti i parë në “Përputhen”, Ina zbulohen për herë të parë pse u nda me Gerin

129

U lidhën në “Përputhen”, Ina tregon pse u nda me Gerin

Ajo ka qenë e vetmja vajzë që doli e “fituar” nga sezoni i parë i “Për’puthen” pasi u lidh me një nga çunat konkurrent, Gerin.

Ajo tregoi se u nda nga Geri pasi nuk “përputheshin” dhe kishin interesa të ndryshme.

Ishte çifti i parë në “Përputhen”, Geri flet për lidhjen me Inën: Kemi një krisje

Geri ka treguar se është bërë më i njohur pas emisionit dhe fama e ka ndihmuar në punën e tij.

Nuk kishte si të kalonte pyetja në lidhje me Inën, ku ai ka treguar se ngarkesa e shumtë e punëve ka sjellë që të kenë një krisje të marrëdhënies.

“Nuk mund ta quajmë ndarje por krisje për shkak të ngarkesës së punëve, s’kemi pas kohë për njëri tjetrin, s’kemi kohë për njëri-tjetrin s’ke ç’bën. Për momentin nuk kam kohë të njoh dikë tjetër. Mund edhe të rregullohen gjërat mes nesh”, tha Geri.