I nisi burrit foton e nxehte nga hoteli, por pas saj çifti u nda, kjo është arsyeja

246

Duke u përgatitur të shkonte në shtrat, një grua i dërgoi burrit disa foto me SMS, por nuk e dinte se ai do shikonte një detaj që do ta bënte t’i jepte fund lidhjes.

Ajo i ka dërguar një foto nga para, duke i shkruajtur se tashmë ishte e përgatitur për të fjetur. Por më pas i ka dërguar dhe një foto nga mbrapa, pa e kuptuar se në të ishte detaji i tra dhtisë.

Gruaja e tij, e quajtur Chelsea nuk i ka dhënë përgjigje, e kjo e ka detyruar atë të telefonojë avokatin. Eh, fund i hidhur apo jo? Edhe tradhtoni dhe nuk dini ta fshihni, i thonë kësaj.