Horoskopi i fundjavës / Ja cilat janë shenjat më të rezervuara të Zodiakut

251

Të jesh i rezervuar zakonisht është diçka që ne e mbajmë me vete nga përvojat tona të para shoqërore dhe që ndikohet vetëm pjesërisht nga përvojat që do grumbullohen. Shkurt, dëshira për të fshehur plotësisht ose pjesërisht detajet e jetës, pasqyron karakterin tonë në një mënyrë shumë të qartë: për disa shenja të zodiakut, domethënë, profilet e karakterit janë veçanërisht të rezervuara. Sot do të zbulojmë se cilat janë ato.

 

UJORI

Në dukje ai është i disponueshëm, i hapur si nga ana mendore ashtu edhe nga disponueshmëria, gjithmonë i gatshëm të japë një dorë, pasi është gjithashtu një shenjë e bisedave. Kjo ndoshta shërben për të “maskuar” një natyrë ndryshe shumë intime dhe të rezervuar, prandaj mos mendoni se e njihni kaq lehtë një Ujor.

VIRGJERESHA

Duhet të jetë shumë më pak e habitshme të gjesh shenjën e Virgjëreshës në këtë listë, duke pasur parasysh që ata që i njohin e dinë mirë se sa rigorozë dhe të rezervuar janë, madje edhe me njerëz që kanë njohur për një kohë të gjatë, e në shumë raste edhe ndaj anëtarëve të familjes së tyre. Me pak fjalë, ka gjithmonë një informacion “tepër sekret” në jetën e tyre.

PESHORJA

Ata madje nuk kanë nevojë të heqin ose fshehin një pjesë të jetës së tyre: qëndrimi i tyre është shumë i respektueshëm dhe aspak kontrollues ndaj atyre që njohin, dhe kjo ndoshta është ajo që i zhgënjen shumicën e kuriozëve ndaj tyre. Zakonisht ju duhet të “kënaqeni” me atë që ata që lejojnë të dini.

Akrepi

Ata janë ndoshta më të rezervuarit nga i gjithë zodiaku, por jo sepse kanë diçka të veçantë për të fshehur, është thjesht më e fortë se ata kjo ndjesi: ata kurrë nuk u besojnë plotësisht të tjerëve, dhe edhe kur kjo ndodh, ata vazhdojnë të jenë “misteriozë”.