Gruaja e tij shtatzënë fjeti me 60 persona, shikoni çfarë bën usht’ari kur kthehet në shtëpi

Padyshim që dashuria është ndjenja më e bukur në botë dhe janë me fat ata që arrijnë ta provojnë këtë ndjenjë, të dashurojnë fort edhe aty ku ajo dhe’mb. Mirëpo kur dashuria shkon deri në tra’dhti, pabesi dhe gë’njeshtra, kthehet në tm’err të vërtetë.

Historia e mëposhtme emoc’ionuese, por edhe dramatike do t’ju shokojë, shkruan Buzzfeed. Dy të rinj u prezantuan nga një mik i tyre i përbashkët dhe që në takimin e parë që të dy e ndjenë shkëndijën e dashurisë.

Kaluan muaj të pandashëm me njëri-tjetrin, sa vendosën të martohen dhe ta kalojnë jetën bashkë përgjithmonë. Por, djali ishte ush’tar dhe pak muaj pas martesës iu desh të shkonte jashtë për disa kohë.

Sigurisht largimet e tilla ishin të vështira për të dy, burrë e grua. Por, më pas historia filloi të merrte tjetër rrjedhë. Ndërsa usht’ari i shkruante pa pushim të shoqes, rea’gimet nga ana e saj nuk ishin më të njëjta.

Pas disa kohësh atij iu caktua një tjetër detyrë jashtë, nga malli për të shoqen vendos ta braktisë e të jetojë vetëm pranë saj. Por, kur kthehet në takim surprizë ai përballet me vëllain dhe nënën e saj, të cilët i tregojnë se gruaja e tij u kishte thënë se ky i fundit ishte g’ ay.

Pas kësaj tron’ditje, ai përballet me gruan e tij dhe ajo ia pranon të gjithë këtë, madje i thotë se ka shkuar me 60 persona e për më tepër është shtatzënë dhe nuk ia ka idenë se i kujt është fëmija, transmeton mapo.

Në ner’vozizëm e sipër ai matet ta qëll’ojë, por jo, ndalet dhe kërkon menjëherë ndarjen nga ajo. Ndërsa në gjykatë gruaja kërkonte që pasuria të ndahej përgjysmë, tradhtia e kësaj të fundit u dë’nua rëndë dhe gjy’katësi çdo pronësi ia la të shoqit.

Sot gruaja është e pastrehë, duke vuajtur tra’dhtinë e saj.

Author: admin