FOTOLAJM/ Tjetër pankartë virale nga protesta në Tiranë: Na mbroni, mos na vrisni…

142

Pasditen e sotme, të rinjtë kanë dalë për të tretën ditë në protestë në Tiranë, por edhe në qytete të tjera.

Por gjatë protestës së sotme, ata u përballën që në minutat e para me dhunën policore.

Policia hodhi menjëherë gaz lotsjellës dhe ujë drejt tyre.

Megjithatë, të rinjtë kanë vazhduar të protestojnë, duke bërë virale pankartat e tyre.