Fationin apo Atdheun? Ana bën zgjedhjen e saj krejt papritur

206

Konkurrentët e “Për’puthen” ishin të shtunën e kaluar të ftuar në emisionin “Shiko Kush Luan”, ku nuk munguan lojërat dhe pyetjet më pikante.

E siç Luana Vjollca e ka bërë traditë, pas spektaklit është edhe “AfterParty”, ku të ftuarve u bëhen edhe disa pyetje të tjera, të cilat janë mjaft ngacmuese.

Këtyre pyetjeve u është përgjigjur edhe Ana, e cila ka zgjedhur mes Fationit dhe Atdheut. Gjithashtu ka dhënë edhe mendimin e saj në lidhje me Melisën.

Fationin apo Atdheun? Ana bën zgjedhjen e saj: Momentalisht…

Për më shumë lexoni intervistën e mëposhtme:

Betohesh apo pendohesh?

Betohem

Fationi apo Atdheu?

Momentalisht

Shqipe apo Melisa?

Më the emër tjetër përveç Melisës, se nuk e dëgjova

Plotëso fjalinë: Fationi për mua është…

Një njeri që unë gjithmonë do ta respektoj

Plotëso fjalinë: Melisën e shoh si…

Si një gocë që përpiqet shumë për veten e vet

Plotëso fjalinë: Nga “Për’puthen” do ikja nëse…

Nëse do të ishte nevoja për nënën time, familjen time në tërësi. Ose varet, ndonjë dashuri jashtë, brenda. Se di.

Plotëso fjalinë: Mashkulli perfekt për mua ka…

Karakter shumë të fortë

Plotëso fjalinë: Nëse ideali po më sheh i them se…

Të dua/korrieri.al