Fallxhorja nga Pogradeci jep recetën për të mbetur shtatzënë: Burri të këndojë kur bën ma.rrëdh.ënie

Shumë vajza e gra kur janë të dës hpë ru ara kërkojnë të dinë fatin, kjo është edhe arsyeja që shpesh i drejtohen fallxhoreve.

Emisioni BOOM in filt roi dy vajza me kamera të fshehtë, të cilat u drejtuan te një fall xhore në Pogradec.

Vajza e parë thotë se i dashuri i saj ka dy muaj që nuk kryen ma rrëd hëni e sek su ale me të, ndërsa vajza tjetër ka pesë vite që ishte martuar dhe nuk mbetet shtatzënë.

Author: admin