“Edhe unë jam Klodiani”, St resi në krye të protestës: S’i trembemi Lleshajt dhe as atij të gjatit

I njohur për pro blemet e tij me policinë, reperi i njohur shqiptar Arkimed Lushaj apo siç e njohin fansat e muzikës së tij St resi, ishte në krye të pro testës së thirrur pasditen e sotme para Ministrisë së Brendshme për të dë nuar vr asjen e 25 vjeçarit Klodian Rasha nga efe ktivi i policisë.

“Edhe unë jam Klodiani!” u shpreh St resi në çelje të pro testës.

Pjesëmarrësit kanë bërë thirrje që pro testa të vijojë edhe përtej orës 22:00, kur nis ndalimi i qarkullimit.

“Kush po pj erdh për lëvizjen e tyre? Nuk e kemi pro blem as orën 22, as 23 dhe as 24. Nuk i tr embemi jo këtij këtu por as atij të gjatit që duhet me e kap me këtë cepin e çadrës këtu. Ne jemi këtu” u shpreh St resi.

Më pas reperi kërkoi një minutë heshtje për të riun që mbeti vik timë dhe familjen e tij, përpara se të vijonin marsh imin drejt Ministrisë së Brendshme.

“Të gjithë jemi Klodiani sot” tha St resi.

Më pas tu rma shpë rtheu me thirrjet“Turp turp”, “ik ik”, “poshtë kom unizmi!”/korrieri.al

Author: admin