E pezulluar nga emisioni/ Takimi mes Anës dhe Atdheut që nuk u transmetua, ja surpriza e paparë që i bëri ai (Foto)

Mes Atdheut dhe Anës të pezulluar nga emisioni ka ndodhur një takim i patrasmetuar më parë.

Në një dyqan parfumesh Atdheu i bën një surprizë të pa ndodhur më parë Anës. Ai ka shënuar në atleten e tij të bardhë inicialet e të dyve, rrahjet e zemrës së tij dhe hudhrën që Ana i dha.

Gjatë takimit ata kanë qenë të afërt me njëri-tjetrin, ndërsa surpriza solli edhe reagimin e Anës.

Ana: Merri erë të thash jo më ha.

Atdheu: Doja ta bëja edhe katrorin në atlete.

Ana: Pse i bën këto gjëra që të dashurohem me ty?

Takimi i tyre i papublikuar më parë ka sjellë reagime pasi ai tha se nuk ishte i dashuruar me Anën edhe pse i kishte bërë një surprizë shumë të veçantë dhe plot kuptim./shkoder.info

Author: admin