Djali U Largua Në Emigrim Sapo U Martua, Por Nëna E Tij I Bën Nuses Të Pabesueshmen

Një djalë i ri i cili është martuar vetëm pak kohë më parë, ka marrë vendimin e vështirë dhe është larguar në emigrim.

Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show”, vjehrra kishte filluar të shfry tëzonte nusen për të gjitha punët e shtëpisë dhe për bagëtitë dhe kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak dhe i ka treguar të shoqit.

I riu ka folur me nënën dhe ajo i ka thënë se është e pafuqishme dhe se nusen e ka marë për punë.

Por përgjigja e saj ka bërë që djali të urdhërojë nusen të shkojë në shtëpinë e saj në qytet derisa të dilnin dokumentet.

Author: admin