Delet hyjnë në zyrat e bashkisë

Po, po! E lexuat mjaft mirë! Edhe të tilla gjëra, të padëgjuara më parë, ndodhin!

Ngjarja aspak e zakontë ka ndodhur në hyrje të ndërtesës së bashkisë, në qytetin e Nevsehir, Turqi.

Një tufë delesh shkaktoi kaos, teksa ndiqnin nga pas zyrtarët e punonjësit e këtij institucioni, pasi arratisjes nga një fermë…

Pamjet e kamerave të sigurisë, të shpërndara në mediat sociale, tregojnë delet, dhitë dhe qengjat që ‘bastisin’ bashkinë, të hënën në mëngjes.

 

Author: admin