Burri nuk i foli gruas për 20 vite edhe pse jetonin në një shtëpi. Histori e pab esueshme, por e vertete

Pas 20 vitesh heshtjeje, një burrë më në fund vendosi të kthehej dhe të fliste me gruan e tij.

Në këto dy dekada të dy kanë jetuar gjithmonë së bashku, por ai ishte aq i zem.ëruar me partneren e tij se vendosi të mos thoshte një fjalë.

Fëmijët e tyre vendosën t’i tregojnë të gjithë botës se çfarë ata thanë në këtë bisedë të parë.

Burri u zem.ërua për 20 vjet me gruan e tij.

Ndërkohë ai ka jetuar gjithmonë me të, ajo rriti fëmijët e tyre, por kurrë nuk foli me të një fjalë, sepse një ditë në një çast zem.ërimi i kishte premtuar se ai kurrë nuk do t’i fliste më.

Cilat ishin fjalët e tij të para pas një kohe kaq të gjatë?

Fëmijët na e tregojnë!

Burri: Ka kaluar kohë e gjatë që nuk kemi folur

E di, (një pushim i shkurtër)

Ne ishim shumë të shq.etësuar për fëmijët tanë Yumi, deri tani të është dashur të durosh shumë gjëra të vë.shtira …

Jo

Dua që ta dish se të jam mirënjohës për gjithçka

Dhe jam shumë mirënjohëse, thotë gruaja e tij duke parë një nga vajzat që kishte shpë.rthyer në lot

Dua të flas edhe pas kësaj bisede … Shpresoj se mund t’i bëjmë gjërat tani.

Faleminderit.

Duket një fantazi, por është realiteti i një çifti që ka jetuar në heshtje për 20 vjet.

Një heshtje që e ka bërë burrin dhe gruan të vu.ajnë, por edhe fëmijët e tyre.

Kush e di se çfarë ndodhi 20 vjet më parë për të ndërprerë dialogun, themelor në një çift dhe në një familje.

Vetëm Dashuria nuk mjafton, ka gjithashtu nevojë për komunikim të vazhdueshëm.

Kush e di se si ja bënë për dy dekada për të ecur përpara pa një fjalë të shkëmbyer mes të dyve!

Author: admin