Ajo që kjo vogëlushe kaloj ne jeten e saj është kaq e fuqishme sa mbi 100 milionë njerëz po e dëgjojnë

Kjo vajzë e bukur me emrin Angelica Hale mësoi shumë herët që jeta kurrë nuk duhet të merret si e mirëqenë.

Në moshën 4- vjeçare ajo kaloi një infeksion të mushkërive që më pas u kthye në pneumoni që shkaktoi një goditje septike, gjë që çoi në një mosfunksionim të veshkave.

Pas 80 ditësh të spitalit, Angelica e vogël mund të kthehej në shtëpi, por jeta e saj kurrë nuk do të ishte e njëjtë përsëri. Për disa kohë ajo duhej t’i nënshtrohej dializës, megjithatë, pas ekzaminimit të kujdesshëm u zbulua se nëna e saj ishte e pajtueshme dhe mund t’i jepte një veshkë. Rruga ishte e gjatë dhe e vështirë, por fatmirësisht, në fund çdo gjë shkoi mirë.

Edhe para se fëmija të sëmurej, prindërit e saj kishin vërejtur një talent të caktuar për të kënduar. Angelica ka treguar aftësi të jashtëzakonshme të këndimit dhe donte t’i përdorte ato për të përhapur historinë e saj dhe për të frymëzuar fëmijë të tjerë.

E në fakt, fama e tij vazhdon të rritet dhe falë pjesëmarrjes së saj në mbledhje të ndryshme fondesh, që të vazhdojnë të ndihmojnë shumë fëmijë që kanë nevojë për trajtim.

Performanca e saj në emisionin televiziv “America’s Got Talent” në disa muaj ka arritur 108 milion shikime, plus shumë komente. Çfarë mendoni për këtë këngëtare të mrekullueshëm? Lini një koment dhe shpërndani!

 

https://youtu.be/b1NVOsatpF0

Author: admin