A e gjeni dot kush eshte djali ne foto? Eshte nje nga njerezit qe perflitet me shume sot nga shqiptaret

Vitet ikin por fotot mbesin dhe tregojne se si ishim dikur.

Keshtu ka ndodhur dhe me kete foto djali ne foto eshte Albin Kurti djali gjeni dhe nje politikan i kalibrit te lart dhe nje kryeminister ne Kosove.

Mirëpo, shumë rrallë kemi mundur ta shohim Albin Kurtin se si është dukur kur ka qenë fëmijë.Kjo eshte nje foto e vjeter.

Në foton më poshtë mund ta shihni Albin Kurtin kur ka qenë fëmijë, ku shihet së bashku me mësuesen e tij, Nafije Deva.

Author: admin