A do rikthehet në detyrë Valdrin Pjetri në Bashkinë e Shkodrës? Gjykata e Tiranës merr vendimin e papritur

Gjykata e Tiranës ka mbyllur hetimet për ish-kryebashkiakun e Shkodrës, Valdrin Pjetri, i ak uzuar për “falsifikim të dokumenteve”.

Vendimi i Gjykatës për pushimin e çështjes mori formë të prerë në datën 17 dhjetor.

Në kërkesën e pushimit të çështjes thuhet: “Vetë vendimi i dë nimit të tij në pjesën e dispozitivit të tij deklaronte që ky vendim nuk duhej të përmendej në të ardhmen apo të bëhej publik”.

Sipas këtij vendimi KQZ duhet të kthejë menjëherë në detyrë kryebashkiakun Pjetri dhe të largoj menjëherë Voltana Ademin pa mandat./korrieri.al

Author: admin