A deshironi të Keni më Shumë Lèkë dhe Fat në Familjen tuaj? Bëni Patjetër Këto

A nuk jeni në gjendje të págùáni bòrxhèt tuaja? Të ardhurat tuaja nuk janë të mja.ftueshme për të kaluar muajin?

Shumë nga njerëzit kanë pròblème me gjendjen ekonomike kohët e fundit, gjë që gjithashtu mund të çojë në një mòri pròblèmèsh shëndetësore por edhe socíalè.

Për fat të mirë, ne kemi një udhëzues të thjeshtë që mund t’ju ndihmojë t’i lárgòni energjitë nègátive nga shtëpia dhe të tèrhíqní me anë të këtyre metodave ato pozitivet.

Mùngèsa e lekève
Në rast se keni nevojë për të përm.irësuar situatën tuaj financiare bëjeni si më poshtë:

Blini një qíri të thjeshtë dhe dèrd.hni disa pika mjaltë, lëng limoni dhe një majë luge kanelle mbi të.

Ndízní qírírin mb.yllni sytë dhe imagjinoni se si do ishte nëse do kishit pasuri dhe ndërkohë që do bëni këtë do ju vijnë vetë idetë se si të përftoni sa më shumë l.ekë dhe të ardhura.

L.ekë në rrugë
Çdo herë që shikoni një monedhë në rrugë, merreni sepse kur nuk e merrni do të thotë që po rèfùzòni pasu.rinë..

Bëjeni në këtë mënyrë:

Çdo herë që shihni një monedhë, uluni merreni dhe thoni: “pa.ratë në dysheme, l.ekët që bien si brèshèr”, dhe pasi ta thoni këtë vendoseni në portofolin tuaj.

Hudhra që është objekt fatsjellës
Hudhra duhet të jetë vazhdimisht e pranishme në shtëpinë tuaj.

Përveç faktit që e shtoni në ushqim për aromë, do t’ju lárgòjë energjitë e lígá që i keni të pranishme në shtëpinë tuaj të cilat ju shkáktòjnë pròblème.

Farat e susamit
Doni të keni më shumë fat në shtëpitë tuaja? bëni veprimin si në këshillën e mëposhtme:

Vendosni një pjatë të vogël me susam në një pjesë të fsh.ehur të shtëpisë tuaj që të rr.itni probabilitetet tuaja për t’u kthyer në të pasur.

Mendohet se mbajtja e farave të susamit me ju vazhdimisht, do të rrísè shanset për të afruar më shumë të ardhura në l.ekë pranë vetes tuaj.

Qírínj me ngjyrë të florinjta
Ju këshillojmë që të bëni veprimin si më poshtë me qírinj të artë:

Fèrkòni disa qírínj ngjyrë arí me mjaltë dhe ndízíni çdo të diel për një orë për të tèrhèqùr begatinë dhe energjinë e mirë në shtëpinë tuaj.

Përdorni temjanin
Ju këshillojmë që të bëni veprimin si më poshtë:

Dígjní disa dru me temjan çdo fillim muaji në orët e p.ara të mëngjesit për të tèrhèqùr pasuri dhe shumë energji pozitive dhe fat pranë vetes tuaj dhe në familjet tuaja.

Vetëm mb.yllni sytë për disa minuta dhe mendoni për l.ekèt dhe se si t’i rrísni shanset tuaja për t’i marrë ato.

Limonata
Ndërsa bëni limonatë, shtoni sheqerin në drejtim të akrepave të orës.

Më pas pèrzíeni atë në anën e kùndèrt të akrepave të orës për të lárgùar energjinë negátíve dhe për të afruar afër vetes tuaj sa më shumë energji dhe fat të mbarë.

Author: admin