“7 vite së bashku, por i mjaftuan disa SMS të dhimbshme që më “morën shpirtin”

190

Një vajzë e re ka zbuluar tra.dhëtinë e të dashurit. Edhe pse vajza thotë se e ka falur për shkak të dashurisë që ndjen për të, ajo ende po vu.an shumë.

Historia është e pazakontë dhe të kèpùt shpirtin për faktin se disa njerën nuk meritojnë tu dhurosh dashuri kurrë. Si mendoni ju?

“Jam një vajzë 24 vjeçe dhe kam e lidhur prej 7 vitesh me një djalë po nga Dibra.

Para 6 muajsh kam mësuar se i dashuri im më tra.dhtonte. Madje për 4 muaj rresht. Atë vajzën e njoh edhe unë dhe ajo që është më e bukura është se hiqej si vajzë moraliste dhe e ndershme.

Kishin 1 vit që kishin shkëmbyer SMS me njeri-tjetrin, e derisa ishin lidhur sëbashku prapa krahëve të mi.

Pasi e zbulova tra.dhëtinë ai më tha se ka ga.buar rë.ndë. Se atë vajzën nuk e donte, e që mua më ka lepurushe e jetë. Dhe që atë ditë më bën komplimente pafund!

Në fakt edhe pse u lën.dova shumë, unë e kam dashur gjithë jetën time dhe vendosa ta fal.

Ai është mashkulli i parë për mua dhe me të dua ta mbyll jetën, paçka se ka bërë një veprim që një tjetër femër nuk do tia falte kurrë, apo jo?

Por kur nuk jemi afër njeri-tjetrit, sepse ai shkon shpesh për punë në Ulqin, unë ndihem shumë keq dhe e tris.htuar.

Ndjej sikur ai dëshiron të më bra.ktisë dhe të ndáhet me mua.

Do të kisha dashur që ajo tra.dhëti të mos kishte ndodhur kurrë, por ja që kjo ndodhi.

Ne të dy kemi int.imitet të mirë, ndoshta edhe më mirë se para tra.dhëtisë.

Ama e pranoj se mendimi i asaj që ka ndodhur kurrë nuk më lë të qetë.

Ka pak kohë që më ka folur për fejesë, e gjithmonë e kam lutur të fejohemi, por tani nuk ndihem aq entuziaste e madje as gati.

E dua shumë të dashurin tim, por zhgë.njimi i asaj që më ka bërë nuk më lë të rri e qetë e të bëj plane për të ardhmen tonë.

Sa herë hapet ajo temë, ai më thotë që ka bërë ga.bim dhe që i vjen shumë k.eq.

Por unë sa herë e shoh atë tjetrën nëpër Dibër ndjehem shumë e pos.htëruar.

Më lën.don se ka qëndruar një vit duke shkruar me të derisa nuk i rezistoi tun.dimit për të shkuar me të. Ky mendim më lën.don shumë sepse nuk i kam lënë asgjë mangut dhe prapë bëri atë që një mashkull kavalier nuk do e bënte kurrë.

Nëse më donte aq shumë përse ma bëri këtë gjë?, shkruan ajo.